31 Ağustos 2014 Pazar

INANIR GÜZELLİK UZMANLIĞI ESTETİSYENLİK KURSU GIN AKADEMI GONUL İNANIR


GIN AKADEMI
GONUL INANIR GÜZELLİK UZMANLIĞI ESTETİSYENLİK KURSU

MEB Bağlı Güzellik Uzmanlığı Kursu Estetisyenlik Eğitimi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy, Ümraniye, Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy’de ve Ankara Tunalı Hilmi Çankaya’da Hizmet vermektedir.

Kurslarımızda, Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik programı içinde Kozmetoloji, Hijyen, Anatomi, Cilt Bakım, Dermapen, Vücut Bakımları, Elektro Kozmetik Cihazlarıyla Zayıflama Bakım, Masaj, Ağda, Lazer Epilasyon, Iğneli Epilasyon, Temel Makyaj, 3D Kirpik Ekleme, Kirpik Perması, Kaş Kirpik Boyama, Müşteri Ilişkileri, Salon Yönetimi Eğitimleri verilmekte.

Cilt Bakım Eğitimi dışında farklı bir günde seminer olarak verilen Paramedikal Dermokozmetik Cilt Bakım ürünlerinin kullanıldığı özel eğitimlere uzman hocalar eşliğinde özen gösterilir.
Üç gün devam eden bu uygulamalı eğitimler sonunda öğrencilerimize özel Christina Cilt Bakım Sertifikası verilerek belgelenir.


Güzellik Uzmanlığı Estetisyenlik Eğitimleri sonunda yapılan sınav sonrasında kursiyerlerimize 552 Saat MEB onaylı Cilt Bakım Güzellik Elemanı sertifikası verilir.

En çok tercih edilen Lazer Epilasyon Kursu, Ipl Foto Epilasyon 32 saatlik bir ders programı sonunda sınava girilerek elde edilir.


MEB Makyaj eğitimlerimiz Profesyonel Makyaj Kursu, Plastik Makyaj, Kalıcı Makyaj Eğitimi olarak üç ayrı programa ayrılmakta.


Profesyonel Makyaj programı içinde Temel Makyaj Teknikleri, Cildin Makyaja Hazırlanması, Fondöten Seçimi ve Uygulama, Modlaj Gölgelendirme, Kamuflaj Teknikleri, Şekillendirme, Sahne, Podyum, Gece, Gündüz, Gelin Makyajı, Moda Trend Makyaj eğitimleri verilmekte.


Plastik Makyaj Eğitimlerinde Sinema, Tv ve Dizi filmlerinde kullanılan Effekt Makyaj (Yara, Yanık, Kesik, Yaşlanma, Karakter Değişimi) gibi uygulamaların eğitimi verilmekte…


Kişisel makyaj uygulamaları, kişiye özel eğitim ve hızlandırılmış programlarımız mevcut.


MEB Kalıcı Makyaj / Microblading / Mikroblading 3d kil tekniği Permanent Make Up Eğitiminde Kaş Kontür, Eyeliner, Dudak kontürü gibi uygulamaların eğitimi verilmekte.

Seçenek olarak Kombine Cihaz Kalıcı Makyaj ve Mikro Dermal Terapi Makinesi ile birlikte alınan eğitimlerde Dermapen ve İpek Kirpik Eğitimi ücretsiz verilmektedir.


Kozmetoloji eğitimleri akademisyen hocamız biyolog Lale Hanım tarafından verilmektedir. Eğitimlerimizin neredeyse tamamı kendi dallarında uzman hocalar tarafından verilmektedir.

El Ayak Bakım Programlarımızda üç ayrı grupta eğitimler verilmekte. MEB onaylı Protez Tırnak, Manikürcü (Manikur Pedikur) Kursu, El Ayak Bakım (Podiatri Podoloji) Kursları
El Ayak Bakim Eğitimlerimizde, Manikür, Pedikür, Kaş - Bıyık, Parafin Uygulaması, Sir Ağda, Kartuş Ağda, Konserve Ağda, Sabun Ağda, Parafin Bakımları, Podiatri / Podoloji uygulamaları eğitimleri verilmekte.

MEB onaylı 608 Saat Masaj Kursu eğitimlerimizde, Klasik Masaj / İsveç masajı - Uzak Doğu Masajları olarak bilinen, Refleksoloji Masajı, Shiatsu, Taş Masajı Kursu, Aroma Terapi, SPA Yönetici ve Eğitimi masajları okullarımızda uzman hocalarımız eşliğinde verilmekte.

Kısa program İsveç Masajı eğitiminde MEB 160 Saat sertifika verilmekte.

Katılım sertifikasyonu, Medikal Estetik Kursu Eğitimlerimiz sade tıp eğitimi almış kişilere verilmekte, Botox Kursu diğer  adıyla Botulium Toksin Tip A  Botoks Botox Eğitimi, Dolgu Dermal Filler, PRP Kök Hücre, Kılcal Damar, (Skleroterapi) Mezoterapi Eğitimleri, Kimyasal Peeling ve bunun yanı sıra Kapsamlı olarak Saç Ekimi Eğitimi de verilmekte

1 yorum:

  1. CİLDİNİZİ YAZA HAZIRLAYIN..
    Yaz mevsimi yaklaşıyor. Cildimizi yaza hazırlamanın tam zamanı..Sağlıklı bir cildin sırrı etkili yöntemlarde gizlidir.
    Özellikle 30 yaşından itibaren cildimizi melanin piğmenti ile UV-ışınlarından koruyan melanositlerin sayısı azalır. Güneşin Zararlı etkilerine karşı kalkan görevi yapan cildimiz eğer savunmasız kalırsa içerisindeki kolajen elastin ve benzeri proteinler ile nemini kaybeder ve bununla birlikte kuruma, elastikiyet kaybı meydana gelir. Tüm bunlara kılcal damarların belirgin hale gelmesi ve mat bir görünüm eşlik eder. Bunların oluşmaması için cildin nem kapasitesini arttırıcı bakımların yaz gelmeden uygulanması önemlidir. Özellikle meyve asidi içeren peeling ve hyalüronik asit içeren kremler cilde hissedilebilir bir nem kazandırır. Ayrıca hekimler tarafından uygulanan cilde çeşitli vitamin, mineral, aminoasit, ve benzeri maddelerin kazandırılmasını sağlayan mezoterapi uygulamaları, oksijen bakımları cilt üzerinde çok etkilidir.
    Cilde uygun ürünlerin ve bakımların doğru olarak kullanılmasıyla yaşlanmanında geciktirilmesi mümkün olurken güneşin verebileceği hasarlarda önlenebilmekte, cilt güçlenmekte ve cilt problemlerinin oluşumuda azalmaktadır.Ayrıca düzenli uyku, su tüketimini arttırmak, A – C – E vitaminlerinden zengin yeşil sebze ve meyve ağırlıklı beslenmek cilt yenilenmesinde etkendir. Uygun cilt bakım kürleri ile güneşin cilde vereceği zararlara karşı bariyer oluşturabilir ve serbest radikallere savaşabiliriz.
    Cildimiz dışında yazın olumsuz etkilerini gördüğümüz ellerimizdir.Eller genellikle göz ardı edilir, yaşın rahatlıkla göründüğü eller için çeşitli şeker izomerleri mevcuttur. Bunlar eldiven gibi üst deriye yerleşir ve cildi korur. Güneşin oluşturacağı lekeler gibi yaşlılık lekelerindende koruyucu bir kremin hergün düzenli kullanılması önerilir.

    Nilgün Akal

    YanıtlaSil